Ventilation

Vi vill mer!

En attraktiv arbetsgivare, en stark samarbetspartner till kunderna och med engagemang till det lokala idrottslivet. I grunden är vi inte större eller starkare än de människorna som arbetar med oss eller relationerna vi skapar och vårdar. Tillsammans kan vi mer!

Hos oss får du vara med och påverka den dagliga verksamheten och de långsiktiga planerna, vi strävar hela tiden att bli bättre och satsar ständigt på kompetensutveckling.

Vi tror på ett ledarskap där vi skapar samverkan och förtroende kollegor emellan.

IV Väst

Alla kunder har sina krav och förväntningar, det är därför viktigt att tillföra kunderna lite större värde. I det dagliga arbetar vi med utmaningar som ofta utmynnar i specialanpassade lösningar med fokus på energi, miljö och hållbarhet.

IV Väst startade sin verksamhet 2002, då det gamla företaget Dingle Plåtslageri AB ombildades till nuvarande form, verksamt numera enbart inom ventilation och service.

Dingle Plåtslageri startades redan 1952 vilket gör att vi har lång erfarenhet inom ventilation och service.

Lediga jobb

Registrera dig hos oss och få matchmail direkt i din e-postlåda. Logga in här - det tar tre minuter.

Mikael Wall

E-post: mikael.wall@ivvast.se

Telefon: 0703-20 10 87

Jag började i ventilationsbranschen för att den öppnade upp möjligheter för mig, jag ville hitta en väg som gjorde att jag kunde arbeta mig upp. Jag kom in i branschen som lärling, 15 år gammal och är idag VD för verksamheten.

Jag började som VD för första gången hos IV Väst 2019. Jag har hela min karriär arbetat i storstad innan men ville testa något nytt. Det är stor skillnad att arbeta i en mer relationsnära miljö som denna. Det ställer högre krav på mitt team och mig, vad vi vill stå för och vad vi levererar i den dagliga verksamheten räknas på ett helt annat sätt. Det går inte att göra dåliga jobb eftersom relationerna är viktiga på ett helt annat sätt. Det speglar naturligtvis hur vi måste tänka som arbetsgivare. Vad jag vill skall prägla oss utåt bestämmer hur jag leder verksamheten. Mina erfarenheter gör också att jag kan stötta alla i verksamheten och arbeta nära. Ingen är ensam i sina beslut och projekt.

Mina ambitioner med IV Väst är att vi skall skapa trygghet för våra anställda och kunder och vara en attraktiv arbetsplats som satsar på mångfald. Det är viktigt med den lokala förankringen och därför arbetar vi med vi med skolor och idrottslivet i när regionen. Tveka inte att kontakta mig om du vill diskutera en framtid med oss!

IV Väst Ventilation

VI ERBJUDER

TREVLIGA KOLLEGOR

Du blir en del av ett härligt team som består av trevliga kollegor med en bra gemenskap.

UTVECKLING

Vi erbjuder möjlighet till egen utveckling inom företagets alla delar. Du kommer både få intern och extern utbildning för att kunna utföra arbetet professionellt och erbjuds branschcertifieringar inom olika teknikområden.

ATMOSFÄR

Du får ett fritt arbete med stora möjligheter till utveckling. Vi utbyter erfarenheter, kunskap och stöttar varandra i arbetet. Vi vill att du skall känna dig inkluderad i företagets alla frågor. Ibland förtjänar vi ett avbrott från arbetet, då hittar vi på något kul tillsammans.

ERSÄTTNING

Förutom allt det där som egentligen är viktigare erbjuder vi såklart en bra och marknadsmässig lön, kollektivavtalsenlig pension, försäkringar, friskvård, hälsokontroller, möjlighet till företagsbil, arbetskläder och alla arbetsredskap du behöver för att kunna utföra ditt jobb på ett professionellt sätt.

Kontakta oss

Åkarevägen 5
455 97 Dingle

info@ivvast.se
0524-189 30